Aankomende Evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Informatie avond over het Traineeship voor Wereldverbeteraars

19 januari 19:00 tot 20:00

Ben je die wereldverbeteraar die graag concrete impact wil maken op een betere en mooiere wereld door een eigen project op te zetten? Wil je aan de slag met persoonlijke ontwikkeling en zingeving? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Heb je wellicht al eens gehoord over ons trainingsprogramma en ben je geïnteresseerd in het Traineeship voor Wereldverbeteraars maar zit je misschien nog met wat vragen over bijvoorbeeld de inhoud, of het wel iets voor jou is en wat je allemaal kunt doen en wat we allemaal gaan doen?

Kom dan kennis met ons maken op zaterdag 19 januari in Utrecht @ANNE
Je bent welkom vanaf 19:00 uur. Om 19:15 uur starten we met een presentatie over het Traineeship voor Wereldverbeteraars en daarna is er ruimte om je vragen te stellen over ons Traineeship.

Het event is gratis. Tickets zijn hier te bestellen.

Om 20:00 uur presenteren onze huidige deelnemers hun eindresultaten van het 4 maanden durende Traineeship en daarvoor ben je ook van harte uitgenodigd. Zie hier meer informatie over dit programma onze website of ons  facebook-event.

Zelf de wereld verbeteren, dat kan. 8 februari 2019 start er weer een nieuwe editie van het Traineeship voor Wereldverbeteraars. Meld je nu aan op www.verbeterdewereld.org 🙂

 

Gegevens

Datum:
19 januari
Tijd:
19:00 tot 20:00

Locatie

ANNE
Veemarktplein 41
Utrecht, Utrecht 3521 BD
+ Google Maps
Website:
www.verbeterdewereld.org