Begin van: Inhoud

Partners & Sponsoren

rabobankDe Rabobank Foundation wil kansarme en achtergestelde groepen mensen een perspectief geven op een zelfstandig bestaan. In Nederland en in ontwikkelingslanden. In ontwikkelingslanden steunen wij vooral kleine coöperaties op het platteland.

be_moreMeer van de wereld zien en je nuttig maken? Via Be More kun je als vrijwilliger al vanaf vier weken aan de slag in een ontwikkelingsland.

critical-massCritical Mass realiseert studiereizen, conferenties, lezingen, drukwerk en exposities die zijn gericht op het vergroten van kennis en bewustwording onder jongeren van sociale processen die leiden tot conflicten.

DeWereldReddenActieplatform DeWereldRedden.nl is een verzamelplek van alle mensen die anderen hopen te verleiden tot goede daden met haar eigen voorbeelden. De online verzamelplek is de website www.dewereldredden.nl waarop videohandleidingen staan die elk individu kan uitvoeren.

duurzame-studentDuurzamestudent.nl biedt inspirerende en concrete informatie over wat studenten kunnen met duurzame ontwikkeling op het gebied van studie en lifestyle

greenwishGreenWish staat voor méér ruimte voor duurzaam initiatief. We moedigen mensen aan om hun duurzame ideeën uit te voeren. Als mensen doen wat ze werkelijk belangrijk vinden, zijn ze enorm gedreven. Het is deze kracht die duurzame ontwikkeling echt zal versnellen.

happynewsHappyNews is een stichting ter bevordering van positieve nieuwsvorming, een online magazine met een positieve kijk op het dagelijks nieuws en de maatschappelijke ontwikkelingen.

johoJoHo helpt wereldwijd talent te ontwikkelen, kennis over te dragen en samen te werken

JoHo werkt wereldwijd voor studenten, reizigers, vrijwilligers, expats en ondernemers

JoHo geeft wereldwijd kortingen, hulp, advies, bemiddeling en gratis gidsen

logo_sodaproductiesSodaproducties: Door nieuwsgierig te zijn ontdekken we verborgen talenten en kansen. Aan de hand van wat we signaleren ontwikkelen we laagdrempelige projecten. We delen onze kennis ook met anderen door te adviseren en te begeleiden. Zo bieden we originele oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken.

logo_kledinglabelDe katoenfabriek is een van onze meest favoriete kledingzaken in Utrecht. Creatief, fair-trade en eco. Je kunt er ook het officiële Verbeter de Wereld T-shirt kopen! 

1430385779073 1Bij YouBeDo kan je online boeken kopen. 10% van je aankoop gaat naar een goed doel dat jij kiest, zo kan je bijvoorbeeld geld doneren met je aankoop aan Verbeter de Wereld!

Begin van: Verwante informatie