Huidige projecten

 

HUIDIGE PROJECTEN


In september 2017 zijn 15 enthousiaste deelnemers begonnen met Traineeship 16.0! Zij zetten zich de komende maanden (tot eind januari 2018) in voor een mooiere wereld. Nieuwsgierig naar de projecten die hieruit voortkomen?! Lees hieronder kort hoe zij de wereld gaan verbeteren:

 Peul&Boon


Peul & Boon is opgezet door een groep van 7 jonge ondernemers, inspireert, informeert en motiveert om vaker het vlees te laten staan en te vervangen door peulvruchten zoals bruine bonen, kidneybonen, kikkererwten en linzen. Ons doel is om eind Januari minimaal 1500 mensen te hebben bereikt met deze boodschap. Laat je inspireren door de recepten op deze pagina en vervang vandaag nog het vlees door de peulvrucht.

Heb jij al 1 keer het vlees tijdens de maaltijd vervangen door de peulvrucht?

Volg hen op: www.facebook.com/peul.en.boon/


Ocean Soup


Het plan is om een huis van zwerfafval-plastic te bouwen, en dat neer te zetten als kunstobject in de publieke ruimte. Daarmee gaan we mensen bewust maken van het plastic soup probleem.

Meer informatie volgt snel.

Trashured


Trashured is een project dat binnen vier maanden tijd (t/m januari 2018) er voor gaat zorgen dat 5.000 kg ‘afval’ wordt hergebruikt en omgezet tot nieuwe waardevolle producten. Dit wordt gedaan door bedrijven met afval en bedrijven met vraag naar een bepaald soort afval te koppelen. Hiermee probeert Trashured een bijdrage te leveren aan een beter milieu!

Trashured is a project developed by 3 volunteers that are passionate about a sustainable environment. We think that to contribute to a better environment, waste should be regarded as valuable and should be reused for a new product. Therefore, we aim to contribute to reuse of 5000kg waste until January.

Volg hen op: www.facebook.com/TrashuredNL/