Huidige projecten

 

HUIDIGE PROJECTEN


In januari 2017 zijn 12 enthousiaste deelnemers begonnen met Traineeship 15.0! Zij zetten zich de komende maanden (tot 17 juni 2017) in voor een mooiere wereld. Nieuwsgierig naar de projecten die hieruit voortkomen?! Lees hieronder kort hoe zij de wereld gaan verbeteren:

 


Duurzaam (d)eten

Yes! De volgende groep is van start! Duurzaam (d)eten bestaat uit een enthousiaste groep wereldverbeteraars die zich gaan inzetten om meer bewustzijn te creëren rondom duurzaam eten. Duurzaam (d)eten wordt een platform waar mensen terecht kunnen die duurzamer willen eten maar niet precies weten waar ze moeten beginnen. Wij koppelen deze mensen aan een duurzaam voedselinitiatief of project dat past bij de individuele behoefte. Ons doel? Binnen vier maanden minimaal 500 inschrijvingen bij een duurzaam voedselinitiatief. Wij geloven niet in 1 recept voor duurzaam eten. Biologisch, minder verspillen, vegetarisch of lokaal. Maaltijden of losse boodschappen. Aan huis bezorgd of langs bij een ophaalpunt. Samen zoeken wij naar lievelingsrecepten! Wil jij duurzamer eten en daarmee de wereld een stukje mooier maken?

Playing Around

Playing Around verbetert de wereld! Wij zien dat er in Nederland kinderen zijn (in de basisschoolleeftijd), die geen 'kind kunnen zijn' door een problematische thuissituatie. Wij zien een wereld voor ons waarin het vanzelfsprekend is dat kinderen zorgeloos kind kunnen zijn, ook als zij het slachtoffer zijn van een problematische thuissituatie. Wij zorgen ervoor dat 200 kinderen (in de basisschoolleeftijd) met een problematische thuissituatie, dankzij een (of meerdere) evenement(en) van Playing Around, weer minimaal 1 dag zorgeloos kind zijn geweest.
In ons evenement staat plezier centraal. We gaan kinderen blij maken door activiteiten op te zetten die zíj leuk vinden. De activiteit zorgt voor een verbinding tussen kinderen: je bent niet de enige en je houdt contact met andere kinderen. We zorgen voor blijvende impact, zowel op de kinderen als voor bestaande instanties; én Playing Around levert een praktisch plan af dat na juni 2017 overgenomen kan worden door bestaande zorginstanties.
De kernwaarden van Playing Around zijn verbinding, zorgeloosheid, plezier en boven alles: het kind! Nieuwsgierig geworden?