Begin van: Inhoud

Programma VdW lustrumfestival bekend!

Beste Verbeter de Wereld vriend (to be),

Dit jaar bestaat Verbeter de Wereld alweer 10 jaar. Reden voor een feestje! Dat doen we in festivalstijl, dus kleed jezelf in stijl en maak je op om oude en nieuwe vrienden te ontmoeten, je te laten inspireren én een feestje te vieren!

Ken je Verbeter de Wereld al? Je bent welkom! Wil je Verbeter de Wereld leren kennen? Je bent welkom!

Op zaterdag 26 augustus, vanaf 15.30 uur zetten we de deuren van ANNE (Veemarktplein 42-44 in Utrecht) wagenwijd voor je open. Laat weten dat je komt!

 

We zoeken Communicatiehelden! (vrijwilliger)

Vanaf dit lustrumjaar (we bestaan 10 jaar!) willen we jou nog meer mogelijkheden geven om na jouw traineeship betrokken te blijven bij Verbeter de Wereld. We vinden het gaaf om de organisatie met meer mensen vorm te geven en ervoor te zorgen dat iedereen weet wat Verbeter de Wereld doet voor idealisten. Daarom gaan we een communicatiecommissie vormen!

mei
18

Ben jij onze 'missing link'?

      Vacature! – het vijfde bestuurslid: een ervaren trainer en coach

In het dagelijks leven geef ik regelmatig trainingen en heb ik ruime ervaring opgedaan met coachen. Ik vind het leuk om de ontwikkelingen in mijn werkveld bij te houden en deze te delen met anderen. Daarnaast zet ik me graag actief in voor een betere wereld. Ik herken me in de doelstellingen van VdW en ben een waardevolle aanvulling op de andere bestuursleden. Ik ben open en eerlijk, pro-actief en bereid om mijn handen uit mijn mouwen te steken. Ik zie het als een uitdaging om de traineeships van VdW (verder) te professionaliseren.

Herken jij je in bovenstaande beschrijving? Lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren aan het bestuur van VdW? Dan komen we graag in contact met jou! Stuur een mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. met jouw motivatie, en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op!

Wereldverbeterend Vrijwilligerswerk binnen Onze Stichting

Wereldverbeterend Vrijwilligerswerk binnen Onze Stichting

Het kernteam van Verbeter de Wereld wil daten met JOU! We willen graag met je praten als je mee wilt helpen aan de ontwikkeling van stichting "Verbeter de Wereld".

mrt
25

Elk einde kent een nieuw begin

img 5688Op 16 februari sloot weer een mooie groep wereldverbeteraars hun traineeship af. De laatste zaken werden afgerond en geëvalueerd en successen werden gedeeld en gevierd. De middag stond in het teken van het thema wilskracht. Net als een half jaar terug hebben we de avond samen met een grote groep alumni afgesloten in de Florin. Hier is tot in de kleine uurtjes gepraat over en getoast op de resultaten. Wie er niet was: volgende slotdag beter?


Pitch je eigen actie

74852d8753cbf0753640a642d40ea3ca 0 500 0Doenersnet ondersteunt frisse en creatieve ideeën van jonge mensen die net als wij een betere balans willen tussen arme en rijke landen op sociaal, economisch en ecologisch gebied.

Heb jij een goed idee voor een betere wereld? En wil je op je eigen manier actie voeren? Dan kun je je plan indienen bij Doenersnet. Want Doenersnet kiest 2 keer per jaar maximaal 3 actieplannen, die ze belonen met maximaal 5000 euro. Jij bedenkt het plan en zij helpen je verder. Doenernet bied je:

  • Een budget van maximaal 5.000 euro
  • Begeleiding van een zeer ervaren Oxfam Novib Campagne Team, in de vorm van een werksessie
  • PR voor je plan in hun eigen online media
  • Een tijdelijke werkplek in Den Haag (met telefoon en internet)
  • Ervaring en een getuigschrift / referentie

Meer info vind je op Doenersnet

 

 

Begin van: Verwante informatie