Begin van: Inhoud

We zoeken Communicatiehelden! (vrijwilliger)

Vanaf dit lustrumjaar (we bestaan 10 jaar!) willen we jou nog meer mogelijkheden geven om na jouw traineeship betrokken te blijven bij Verbeter de Wereld. We vinden het gaaf om de organisatie met meer mensen vorm te geven en ervoor te zorgen dat iedereen weet wat Verbeter de Wereld doet voor idealisten. Daarom gaan we een communicatiecommissie vormen!Ben jij iemand die...

 • Graag iets terug wil doen voor Verbeter de Wereld
 • Het leuk vindt om iets te doen op het gebied van social media, pers, schrijven, promotieacties of verslaglegging
 • Verbeter de Wereld op de kaart wil zetten
 • Houdt van aanpakken en pro-actief is
 • Betrouwbaar, sociaal en loyaal is
 • Creatief is in tekst, beeld en/of promotie
 • Buiten de box denkt
 • Zelfstandig kan werken

Je wordt één van de teamleden van de communicatiecommissie. Jouw team zorgt ervoor dat geïnteresseerden op de hoogte blijven van alles wat er speelt rondom Verbeter de Wereld. Jouw commissie heeft lef en houdt van opvallen door het net even anders te doen. Je houdt onze social media bij, zorgt voor persberichten, schrijft goede webcontent, houdt iedereen op de hoogte door nieuwsbrieven of je bedenkt te gekke promotie-acties. Je werkt samen met iemand vanuit het bestuur, zodat je alle nodige informatie beschikbaar hebt.


Wat kun je verwachten?

 • De Verbeter de Wereld sfeer
 • Een jonge, ambitieuze en enthousiaste organisatie
 • Toegang tot een betrokken netwerk
 • Veel ruimte voor eigen creativiteit en invulling
 • Een leuke tijd waarin je ontzettend veel gaat leren over jezelf en waarin je je kwaliteiten nog verder ontwikkelt


Ben je geïnteresseerd?
Stuur een mail met jouw motivatie, relevante informatie en eventueel voorkeur voor verantwoordelijkheid naar Margit Végh via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. of bel op 06-10852975. Ook voor meer informatie kun je contact opnemen.

mei
18

Ben jij onze 'missing link'?

      Vacature! – het vijfde bestuurslid: een ervaren trainer en coach

In het dagelijks leven geef ik regelmatig trainingen en heb ik ruime ervaring opgedaan met coachen. Ik vind het leuk om de ontwikkelingen in mijn werkveld bij te houden en deze te delen met anderen. Daarnaast zet ik me graag actief in voor een betere wereld. Ik herken me in de doelstellingen van VdW en ben een waardevolle aanvulling op de andere bestuursleden. Ik ben open en eerlijk, pro-actief en bereid om mijn handen uit mijn mouwen te steken. Ik zie het als een uitdaging om de traineeships van VdW (verder) te professionaliseren.

Herken jij je in bovenstaande beschrijving? Lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren aan het bestuur van VdW? Dan komen we graag in contact met jou! Stuur een mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. met jouw motivatie, en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op!

Wereldverbeterend Vrijwilligerswerk binnen Onze Stichting

Wereldverbeterend Vrijwilligerswerk binnen Onze Stichting

Het kernteam van Verbeter de Wereld wil daten met JOU! We willen graag met je praten als je mee wilt helpen aan de ontwikkeling van stichting "Verbeter de Wereld".Wij komen graag in contact met:

Ons derde deel. Een volwaardig kernteamlid dus, die contact onderhoudt met het coachteam, de kwaliteit van de training borgt en inspeelt op nieuwe ontwikkelingen op het gebied van coaching en training. Trainingservaring is mooi meegenomen maar commitment en gedrevenheid om je idealen te realiseren is nog veel belangrijker. Iemand die de gelegenheid heeft om ongeveer iedere zes weken te sparren over onze idealen en de voortgang van onze activiteiten.

en/of

Een crealieveling die communicatiedeskundige is en ons wilt helpen met het herschrijven en herbouwen van de website. Die een nieuwe huisstijl wilt ontwikkelen en ervoor kan zorgen dat alle Verbeter de Wereld communicatie over de verschillende media congruent is.

en/of

Een FacebookExtremist die snapt wat ie moet doen om het aantal likes te verhogen en die eager is om snel de juiste wereldverbeterende berichten te delen namens Verbeter de Wereld. Iemand die met zijn of haar smartphone in zijn hand slaapt, eet, danst en sjanst en dus de energie van Verbeter de Wereld hoog kan houden.

en/of

Een evenementensupporter die op zijn of haar authentieke wijze toekomstige events van Verbeter de Wereld helpt organiseren en begeleiden.

Wij nodigen je graag uit om met ons over van gedachten te wisselen. Blijf niet zitten, help de wereld verbeteren en mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

 

 

 

mrt
25

Elk einde kent een nieuw begin

img 5688Op 16 februari sloot weer een mooie groep wereldverbeteraars hun traineeship af. De laatste zaken werden afgerond en geëvalueerd en successen werden gedeeld en gevierd. De middag stond in het teken van het thema wilskracht. Net als een half jaar terug hebben we de avond samen met een grote groep alumni afgesloten in de Florin. Hier is tot in de kleine uurtjes gepraat over en getoast op de resultaten. Wie er niet was: volgende slotdag beter?


Pitch je eigen actie

74852d8753cbf0753640a642d40ea3ca 0 500 0Doenersnet ondersteunt frisse en creatieve ideeën van jonge mensen die net als wij een betere balans willen tussen arme en rijke landen op sociaal, economisch en ecologisch gebied.

Heb jij een goed idee voor een betere wereld? En wil je op je eigen manier actie voeren? Dan kun je je plan indienen bij Doenersnet. Want Doenersnet kiest 2 keer per jaar maximaal 3 actieplannen, die ze belonen met maximaal 5000 euro. Jij bedenkt het plan en zij helpen je verder. Doenernet bied je:

 • Een budget van maximaal 5.000 euro
 • Begeleiding van een zeer ervaren Oxfam Novib Campagne Team, in de vorm van een werksessie
 • PR voor je plan in hun eigen online media
 • Een tijdelijke werkplek in Den Haag (met telefoon en internet)
 • Ervaring en een getuigschrift / referentie

Meer info vind je op Doenersnet

 

 

dec
10

Winters Weekend

StoutenburgAfgelopen weekend waren we met traineeship 7.0 weer op Stoutenburg. Naar koud weer of een heerlijk winterse tafereel? Het is maar net hoe je er naar kijkt! 

Dit weekend stond in het teken van mooie volgende stappen in persoonlijke groei en de projecten. Welk perspectief kies je om te kijken naar je werk, naar je leven? Bekijk het eens vanuit perspectief en ontdek wat dat kan doen! Met dit in het achterhoofd zijn de groepen met hun projecten aan de slag gegaan, om waar nodig nieuwe strategieën te ontwikkelen.

Natuurlijk was er ook tijd om even helemaal te ontspannen of juist om helemaal los te gaan in de sneeuw! Vol frisse moed gaat iedereen de komende maanden verder om werkgroepen op te zetten, wensen te vervullen en deelnemers te werven!

Begin van: Verwante informatie