Begin van: Inhoud

Wereldverbeterend Vrijwilligerswerk binnen Onze Stichting

Wereldverbeterend Vrijwilligerswerk binnen Onze Stichting

Het kernteam van Verbeter de Wereld wil daten met JOU! We willen graag met je praten als je mee wilt helpen aan de ontwikkeling van stichting "Verbeter de Wereld".

Wij komen graag in contact met:

Ons derde deel. Een volwaardig kernteamlid dus, die contact onderhoudt met het coachteam, de kwaliteit van de training borgt en inspeelt op nieuwe ontwikkelingen op het gebied van coaching en training. Trainingservaring is mooi meegenomen maar commitment en gedrevenheid om je idealen te realiseren is nog veel belangrijker. Iemand die de gelegenheid heeft om ongeveer iedere zes weken te sparren over onze idealen en de voortgang van onze activiteiten.

en/of

Een crealieveling die communicatiedeskundige is en ons wilt helpen met het herschrijven en herbouwen van de website. Die een nieuwe huisstijl wilt ontwikkelen en ervoor kan zorgen dat alle Verbeter de Wereld communicatie over de verschillende media congruent is.

en/of

Een FacebookExtremist die snapt wat ie moet doen om het aantal likes te verhogen en die eager is om snel de juiste wereldverbeterende berichten te delen namens Verbeter de Wereld. Iemand die met zijn of haar smartphone in zijn hand slaapt, eet, danst en sjanst en dus de energie van Verbeter de Wereld hoog kan houden.

en/of

Een evenementensupporter die op zijn of haar authentieke wijze toekomstige events van Verbeter de Wereld helpt organiseren en begeleiden.

Wij nodigen je graag uit om met ons over van gedachten te wisselen. Blijf niet zitten, help de wereld verbeteren en mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

 

 

 

Begin van: Verwante informatie