Nieuwe website en huisstijl

Website

Het is zover, na hard werken is de nieuwe website klaar en is hij online. Wij hebben in samenwerking met het bedrijf Bedrijfsmedia de nieuwe website ontwikkeld.

De vorige website deed goed zijn werk, al was hij voor ons aan de achterkant steeds moeilijker bij te werken. Daarnaast kregen we veel commentaar op het iets wat oud bollige looks. Na een tijdje zoeken kwamen wij als kernteam in contact met Drona van bedrijfsmedia. Hij vond onze stichting een inspirerende stichting die mooie dingen neerzette, hier wilde hij graag aan mee werken.

 

Huisstijl

Hierbij hebben we ook een nieuwe huisstijl, zoals je tijdens het 10-jarige lustrum al hebt kunnen zien hebben we gekozen voor het volgende logo. Dit was voor ons als kernteam ook een mooie spiegel, we werden net als de trainees geconfronteerd met ons eigen perfectionisme. Dit is ook erg herkenbaar voor vele groepjes van het traineeship, uiteindelijk zijn wij het eens geworden om dit mooie logo te gebruiken.

Logo

 

 

Wil je ons nieuwe logo gebruiken om te werven, anderen te inspireren of in de pers gebruiken. Neem dan contact met ons op via de e-mail of via het contactformulier op de website onder het kopje contact.

 

Liefs Kernteam Verbeter de Wereld

René, Margit, Marike en Johan