Playing Around verbetert de wereld! Zij zien dat er in Nederland kinderen zijn (in de basisschoolleeftijd), die geen ‘kind kunnen zijn’ door een problematische thuissituatie. Zij zien een wereld voor ons waarin het vanzelfsprekend is dat kinderen zorgeloos kind kunnen zijn, ook als zij het slachtoffer zijn van een problematische thuissituatie. Zij zorgen ervoor dat er minimaal 200 kinderen (in de basisschoolleeftijd) met een problematische thuissituatie, dankzij een (of meerdere) evenement(en) van Playing Around, weer minimaal 1 dag zorgeloos kind zijn geweest.

Deze missie hebben ze in 4 maanden tijd volbracht. En de meerwaarde van hun activiteiten is zo groot, dat ze na 4 maanden traineeship hebben besloten door te gaan met zoveel mogelijk kinderen zorgeloos te laten spelen!

In hun evenementen staat plezier centraal. Zij gaan kinderen blij maken door activiteiten op te zetten die zíj leuk vinden. De activiteit zorgt voor een verbinding tussen kinderen: je bent niet de enige en je houdt contact met andere kinderen. Zij zorgen voor blijvende impact, zowel op de kinderen als voor bestaande instanties.

De kernwaarden van Playing Around zijn verbinding, zorgeloosheid, plezier en boven alles: het kind! Nieuwsgierig geworden? Klik hier!