Tjerk bouwde verder aan zijn stichting en zijn idee voor duurzaam toerisme

Wat ben je aan het doen?

Ik heb een heb een stichting Terra Futura waarbinnen ik met andere mensen veel verschillende projecten opzet.

Hoe is dat zo gekomen?

Ik kwam Verbeter de Wereld tegen omdat ik ook bezig was met het verbeteren van de wereld, met mijn website dewereldredden.nl, Ik was steeds op zoek naar wereldverbeterende concepten. We deelden verschillende concepten online, videohandleidingen voor goede daden.

Via Verbeter de Wereld ben ik samen met mijn team verder gegaan met het idee om wereldverbeterende uitjes te organiseren: tourists save the world. We hebben verschillende tours uitgetest met verschillende groepen. Dit is verder gegaan als Terra Futura. Op dit moment doen we de tours alleen nog op aanvraag.

Welke rol heeft Verbeter de Wereld daar in gespeeld? Wat heb je daar geleerd?

Bij Verbeter de Wereld hebben leren samenwerken met anderen. Het was heel leuk om met met mensen met andere talenten samen te werken, en ook te leren dat je verschillende talenten nodig hebt om iets te kunnen realiseren.

Wat wil je potentiële Verbeter de Wereld Deelnemers meegeven?

Het is beter voor de wereld als je het nu doet dan later, dus schrijf je alvast in!

Je kunt Terrafutura vinden via:

www.terrafutura.nl