Duurzaam (d)eten
november 21, 2017
Show all

Playing Around verbetert de wereld! Wij zien dat er in Nederland kinderen zijn (in de basisschoolleeftijd), die geen ‘kind kunnen zijn’ door een problematische thuissituatie. Wij zien een wereld voor ons waarin het vanzelfsprekend is dat kinderen zorgeloos kind kunnen zijn, ook als zij het slachtoffer zijn van een problematische thuissituatie. Wij zorgen ervoor dat 200 kinderen (in de basisschoolleeftijd) met een problematische thuissituatie, dankzij een (of meerdere) evenement(en) van Playing Around, weer minimaal 1 dag zorgeloos kind zijn geweest.

In ons evenement staat plezier centraal. We gaan kinderen blij maken door activiteiten op te zetten die zíj leuk vinden. De activiteit zorgt voor een verbinding tussen kinderen: je bent niet de enige en je houdt contact met andere kinderen. We zorgen voor blijvende impact, zowel op de kinderen als voor bestaande instanties; én Playing Around levert een praktisch plan af dat na juni 2017 overgenomen kan worden door bestaande zorginstanties.

De kernwaarden van Playing Around zijn verbinding, zorgeloosheid, plezier en boven alles: het kind! Nieuwsgierig geworden?